Guido van Heeswijk

Dierenarts

Guido van Heeswijk - Dierenarts
Guido van Heeswijk Dierenarts

Ik ben Guido van Heeswijk en kom vanaf 1 februari 2023 het team van Strijthagen versterken. Ik heb de weken ervoor al een dag in de week meegedraaid en ik heb er zin in!

Na 25 jaar in een wat grotere praktijk in Sittard te hebben gewerkt (en nooit ergens anders!) bekroop me het gevoel dat ik mijn carrière als dierenarts niet wilde beëindigen waar ik hem begonnen was. Bij Strijthagen kwamen ze een dierenarts te kort. Voor ik het wist was ik dus hier aan het werk.
Maureen, Denise, Larissa en Megan zijn een goed op elkaar ingespeeld team. De diergeneeskunde is van een hoog niveau. Ik vind het een uitdaging om op dit niveau een plaatsje tussen de dames te bemachtigen.

Ik heb zelf twee blonde bouviers, een kat, drie schapen en veel vogels. We hebben vier kinderen waarvan de oudste twee….. ook diergeneeskunde studeren. Ik heb ze niet gedwongen maar blijkbaar hebben ze gevoeld hoe veel plezier ik nog steeds aan dit vak beleef.
Indien het nodig is hoop ik u en uw huisdier zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik vind het belangrijk dat bij een ziek dier goed met u gecommuniceerd wordt wat er aan de hand is, wat er aan gedaan kan worden, wat de kosten zijn en wat de herstelkansen zijn.

Tot snel in de praktijk!